1- E-FATURA YENİ KULLANICI PARAMETRELERİ
E-FATURA KULLANICI PARAMETRELERİ EKRANINA İLAVE EDİLEN “E-FATURA YAZDIRMA 0:İZİN VERME, 1-İZİN VER 2: KULLANICIYA SOR” PARAMETRESİ İLE YAZDIRMA İŞLEMİNİN HİÇ YAPILAMAMASI, KONTROL YAPILMAMASI VEYA KULLANICININ UYARILMASI SAĞLANDI.
2-KAPALI FATURA SEÇENEĞİ
FATURA DOSYALARINI YÜKLEME EKRANINDA KAPALI FATURA SEÇENEĞİ OLUŞTURULDU. “FATURA KONTROLÜ (ÖNİZLEME)” PARAMETRESİ İŞARETLENDİĞİNDE GELEN EKRANDAN KAPALI FATURA İŞARETLENEBİLİYOR.
3-FARKLI MUHASEBE ENTEGRASYON (FATMUHGRP) SEÇİM EKRANI
E-FATURA GERİ YÜKLEME İŞLEMLERİNDE FARKLI MUHASEBE ENTEGRASYON (FATMUHGRP) SEÇİM EKRANININ GELMESİ SAĞLANDI. “FATURA KONTROLÜ (ÖNİZLEME)” PARAMETRESİ İŞARETLENDİĞİNDE BU İŞLEM İLGİLİ FİŞ TİPİNE GÖRE YAPILABİLİYOR.
4-STOK EŞLEŞTİRME EKRANINDA DÜZENLEME
E-FATURALAR PROGRAMIMIZA GERİ TRANSFER EDİLİRKEN, GELEN STOK EŞLEŞTİRME EKRANINDA HANGİ CARİ HESABA AİT FATURA TRANSFER EDİLİYORSA BU BİLGİNİN GÖRÜLEBİLMESİ SAĞLANDI.
5-FATURA BAZINDA FİŞ TİPİNİN BELİRLENEBİLMESİ
E-FATURA XML DOSYALARINI PROGRAMA GERİ TRANSFER EDERKEN FATURA BAZINDA FİŞ TİPİNİN BELİRLENEBİLMESİ SAĞLANDI.
6-FATURA KONTROLÜ (ÖNİZLEME) PARAMETRESİ
E-FATURA XML DOSYALARINI PROGRAMA GERİ TRANSFER EDERKEN FATURALARIN ÖN İZLENEBİLMESİ VE DÜZENLENEBİLMESİ İÇİN FATURA BİLGİLERİNİ YÜKLEME EKRANINA “FATURA KONTROLÜ (ÖNİZLEME)” PARAMETRESİ İLAVE EDİLDİ
7-DEPO KODU VE MASRAF MERKEZİ KODUNUN KALEM BAZINDA SEÇİLEBİLMESİ
E-FATURALARIN PROGRAMA GERİ YÜKLEME SIRASINDA DEPO KODU VE MASRAF MERKEZİ KODUNUN KALEM BAZINDA SEÇİLEBİLMESİ SAĞLANDI. “FATURA KONTROLÜ (ÖNİZLEME)” PARAMETRESİ İŞARETLENDİĞİNDE İLGİLİ STOK KALEMLERİNDE DEPO VE MASRAF MERKEZİ GİBİ DEĞERLER YAZILABİLİYOR.
8-ŞAHIS FİRMALARINDA VERGİ DAİRESİ ADININ ÇIKMASI
ŞAHIS FİRMALARININ E-FATURA XML DOSYASINDA VERGİ DAİRESİ ADININ ÇIKMASI SAĞLANDI.
9-VERGİ KİMLİK NO, CARİ KODU VE CARİ ÜNVANI GİBİ BİLGİLERİN GÖRÜNTÜLENMESİ
E-FATURA İŞLEMLERİ MENÜSÜNÜN ALT BÖLÜMÜNDE YER ALAN EKRANLARDAKİ VERGİ KİMLİK NO, CARİ KODU VE CARİ ÜNVANI GİBİ BİLGİLERİN, GERİ ALINAN/GÖNDERİLEN İŞLEMİNE GÖRE FATURAYI DÜZENLEYEN VEYA FATURAYI ALANIN BİLGİLERİNE GÖRE GÖRÜNTÜLENMESİ SAĞLANDI.
10-YÜKLEME BİLGİLERİNİN E-FATURA BİLGİLERİ EKRANINA TAŞINMASI
E-FATURA MODÜLÜNDE, FATURA DOSYALARINI YÜKLEME İŞLEMİ YAPILIRKEN EKRANDAKİ YÜKLEME BİLGİLERİNİN FATURAYA AİT E-FATURA BİLGİLERİ EKRANINA TAŞINMASI SAĞLANDI.
11-GELEN FATURALARI ONAYLAMA EKRANINDA ANA ZIP DOSYALARININ SİLİNMESİ
GELEN FATURALARI ONAYLAMA EKRANINDA İNDİRİLEN KLASÖRÜNDEN ALINAN KLASÖRÜNE DOSYALAR TAŞINIRKEN, İÇ İÇE ZIP DOSYALARI VARSA ANA ZIP DOSYASININ SİLİNMESİ SAĞLANDI.
12-XML’DEKİ SİPARİŞ NO VE SİPARİŞ TARİHİ BİLGİSİNİN E-FATURA BİLGİLERİ EKRANINA TAŞINMASI
XML DOSYASI İÇERİSİNDEKİ TEK SİPARİŞE AİT SİPARİŞ NO VE SİPARİŞ TARİHİ BİLGİSİNİN, FATURAYA AİT E-FATURA BİLGİLERİ EKRANINA TAŞINMASI SAĞLANDI.
13-DÖVİZ GÖSTERİMLİ XML DOSYALARININ GERİ YÜKLENEBİLMESİ
TAMAMEN DÖVİZLİ OLUŞTURULMUŞ VEYA TL DEĞERLERİ İLE OLUŞTURULMUŞ DÖVİZ GÖSTERİMLİ XML DOSYALARININ GERİ YÜKLENEBİLMESİ SAĞLANDI.
14-GÖRÜNTÜLEYİCİ(BROWSER) SEÇİMİ PARAMETRESİ
E-FATURA KULLANICI PARAMETRELERİ EKRANINA “GÖRÜNTÜLEYİCİ(BROWSER) SEÇİMİ” PARAMETRESİ EKLENDİ. BU PARAMETRE “1-ETA BROWSER” OLARAK SEÇİLİRSE GÖRÜNTÜLEME EKRANINDA YAZDIRMA İŞLEMİ DE YAPILABİLİR.
15-KDV MATRAHININ GÖSTERİLMESİ
E-FATURA MODÜLÜNÜN KDV MATRAHINI AYRICA GÖSTERMESİ SAĞLANDI.
16-XML DOSYALARININ ETA GÖRÜNTÜLEYİCİ İLE DAHA DETAYLI GÖRÜNTÜLENMESİ
E-FATURA MODÜLÜNDE XML DOSYALARININ ETA GÖRÜNTÜLEYİCİ İLE GÖRÜNTÜLENMESİ İŞLEMİNDE BİLGİLERİN DAHA DETAYLI GÖRÜNTÜLENMESİ SAĞLANDI.
17-E-FATURA’DA SAHA DEĞİŞİKLİĞİ YAPILABİLMESİ
E-FATURADA DEĞİŞTİRİLMESİ ENGELLENEN BAZI SAHALARIN DEĞİŞTİRİLEBİLMESİ İÇİN E-FATURA/SERVİS BÖLÜMÜNE E-FATURA KAYIT DÜZELTME SEÇENEĞİ EKLENDİ
18-XML’DE KÜSURAT DEĞERLERİNDE DÜZENLEME
OLUŞAN XML’DEKİ MİKTAR VE FİYAT HANESİNDEKİ KÜSURAT DEĞERLERİNİN FATURADA GİRİLEN KÜSURAT DEĞERLERİ İLE AYNI OLUŞMASI SAĞLANDI
19-ŞEMA DOSYASI SAHASI
E-FATURA MODÜLÜ İÇERİSİNDEKİ E-FATURA DOSYA OLUŞTURMA EKRANINA XML DOSYASINDA KULLANILACAK ŞEMA DOSYASI SAHASI EKLENDİ. E-FATURA GENEL PARAMETRELER EKRANINDA TANIMLI ŞEMA DOSYASININ DEFAULT OLARAK BU SAHAYA TAŞINMASI VE İSTEĞE BAĞLI OLARAK DEĞİŞTİRİLEBİLMESİ SAĞLANDI.
20-2-DİGİTAL PLANET (TEST) SEÇENEĞİ İLAVESİ
FİŞ KALEM AÇIKLAMA BİLGİLERİ GRUBUNDA YER ALAN PARAMETRELER İLE AÇIKLAMA, AÇIKLAMA 1-2-3 SAHALARININ VE SATIR TİPİ “3” OLAN AÇIKLAMA SATIRLARININ PARAMETRİK OLARAK XML DOSYASINA KATILMASI SAĞLANDI. KALEM AÇIKLAMALARINI BİRLEŞTİR PARAMETRESİ “EVET” OLARAK İŞARETLENİRSE BU BİLGİLERİN TEK BİR GRUBU İÇERİSİNDE OLUŞMASI SAĞLANDI.
21-FİŞ DETAY AÇIKLAMA BİLGİLERİNİN XML DOSYASINA KATILMASI
FİŞ DETAY AÇIKLAMA BİLGİLERİ GRUBUNDA YER ALAN PARAMETRE İLE DETAY AÇIKLAMA BİLGİLERİNİN PARAMETRİK OLARAK BAŞLIKLI VEYA BAŞLIKSIZ BİR ŞEKİLDE XML DOSYASINA KATILMASI SAĞLANDI. DETAY AÇIKLAMALARI BİRLEŞTİR PARAMETRESİ “EVET” OLARAK İŞARETLENİRSE BU BİLGİLERİN TEK BİR GRUBU İÇERİSİNDE OLUŞMASI SAĞLANDI. DETAY AÇIKLAMALARI BAŞLIK AÇIKLAMALARI İLE BİRLEŞTİR PARAMETRESİ “EVET” OLARAK İŞARETLENİRSE BİRLEŞTİRİLMİŞ DETAY AÇIKLAMA BİLGİLERİNİN FİŞ AÇIKLAMA BİLGİLERİNİN YER ALDIĞI GRUBU İÇERİSİNDE YER ALMASI SAĞLANDI.
22-E-FATURA DÖNÜŞTÜRME SEÇENEĞİ İLAVESİ
E-FATURA/SERVİS BÖLÜMÜNE E-FATURA DÖNÜŞTÜRME SEÇENEĞİ EKLENEREK VERİLEN KRİTERLERE UYAN FATURALARIN E-FATURA HALİNE DÖNÜŞTÜRÜLMESİ SAĞLANDI.
23-KULLANICILİSTESİ.CSV DOSYASINDAN ETA’YA TRANSFER İŞLEMİNDE DÜZENLEME
E-FATURA MODÜLÜ, SERVİS/DOSYA İŞLEMLERİ, E-FATURA KULLANAN KURULUŞLARI CARİ KARTA İŞLEME BÖLÜMÜNDEN TRANSFER YAPILDIĞINDA, KULLANICILİSTESİ.CSV DOSYASINDAN ETA’YA TRANSFER YAPILIRKEN, AYNI FİRMAYA AİT BİRDEN FAZLA CARİ KART VARSA, TÜM CARİ KARTLARIN GÜNCELLENMESİ SAĞLANDI.
24-E-FATURA’DA ENTEGRATÖR SUNUCUSUNDAN CARİ HESAPLARIN GÜNCELLENMESİ
E-FATURA/SERVİS BÖLÜMÜNDE E-FATURA KULLANAN KURULUŞLARI CARİ KARTLARA İŞLEME KISMINA İŞLEM ŞEKLİ EKLENEREK ENTEGRATÖR SUNUCUSUNDAN SEÇENEĞİ İLE ENTEGRATÖRE BAĞLANARAK E-FATURA KULLANAN CARİ KARTLARIN VERGİ HESAP NUMARASI VEYA KİMLİK NUMARASINDAN BULUNARAK E-FATURA SEÇENEĞİNİN EVET YAPILMASI VE SUNUCUDA BULUNAN
E-MAİL ADRESİNİN ALINMASI SAĞLANDI.
25-DÖVİZLİ FATURALARA AİT DÖVİZ BİLGİLERİNİN XML DOSYASINA AKTARILMASI
E-FATURA DOSYA OLUŞTURMA İŞLEMİNDE DÖVİZLİ FATURALARA AİT DÖVİZ BİLGİLERİNİN XML DOSYASINA AKTARILMASI SAĞLANDI. KONU İLE İLGİLİ OLARAK FATURA FİŞİNE AİT E-FATURA BİLGİLERİ EKRANINA DÖVİZLİ BELGE PARAMETRESİ EKLENDİ. BU PARAMETRE 0:HAYIR İSE TL FATURASI OLARAK TÜM DEĞERLER TL CİNSİNDEN OLUŞTURULUR, 1:EVET İSE DÖVİZLİ FATURA OLARAK TÜM DEĞERLER DÖVİZ CİNSİNDEN OLUŞTURULUR, 2:DÖVİZ GÖSTERİMLİ İSE DOSYA YİNE TL CİNSİNDEN OLUŞTURULMASINA RAĞMEN GÖRÜNTÜLEME ESNASINDA DÖVİZ DEĞERLERİ GÖRÜNTÜLENİR.
26-E-FATURA’DA TİCARET SİCİL NO VE İŞLETME MERKEZİ BİLGİLERİ
E-FATURA DOSYA OLUŞTURMA İŞLEMİNDE TİCARET SİCİL NO VE İŞLETME MERKEZİ BİLGİLERİNİN DE İŞLEME KATILMASI SAĞLANDI.
27-ŞEMA DOSYALARINDA DÜZENLEME
GENEL FATURALAR İÇİN “EFATURA.XSLT”, KALEM AÇIKLAMALI FATURALAR İÇİN “EFATURA_KALEMACK.XSLT”, EK VERGİLİ FATURALAR (ÖTV, TEVKİFAT, STOPAJ VB.) İÇİN “EFATURA_EKVERGİ.XSLT” ŞEMA DOSYALARI HAZIRLANDI. BU ŞEMA DOSYALARINA, DÖVİZLİ FATURA OLARAK DA GÖRÜNTÜLENMESİ İÇİN XSLT KOMUT SATIRLARI EKLENDİ.
28-XSLT ŞEMA DİZAYN DOSYASINA GÖRE XML DOSYASININ OLUŞTURULMASI
E-FATURA DOSYA OLUŞTURMA EKRANINA ŞEMA DOSYASI SEÇİMİ EKLENEREK İSTENİLEN XSLT ŞEMA DİZAYN DOSYASINA GÖRE XML DOSYASININ OLUŞTURULMASI SAĞLANDI.
29-SİPARİŞ NO VE SİPARİŞ TARİHİ BİLGİLERİNİN XML DOSYASINA AKTARILMASI
E-FATURA DOSYA OLUŞTURMA İŞLEMİNDE SİPARİŞ NO VE SİPARİŞ TARİHİ BİLGİLERİNİN DE XML DOSYASINA AKTARILMASI SAĞLANDI. KONU İLE İLGİLİ OLARAK FATURA FİŞİNE AİT E-FATURA BİLGİLERİ EKRANINA SİPARİŞ NO VE SİPARİŞ TARİHİ SAHALARI EKLENDİ.
30-E-FATURA DİZAYNINDA DÜZENLEME
E-FATURA DİZAYNINDA YALNIZ YAZISININ ÇIKMASI SAĞLANDI.
31-E-FATURA GERİ YÜKLEME İŞLEMLERİ
GERİ YÜKLEME İŞLEMİNDE SONRA FATURANIN VERGİLER SEKMESİNDE KDV ORANI SEÇTİĞİNDE FATURAYA KDV HESAPLAMASININ YAPILMASI SAĞLANDI.
32-E-FATURA GENEL PARAMETRELER EKRANINA İLAVELER
E-FATURA DOSYA OLUŞTURMA İŞLEMİNDE KULLANILMAK ÜZERE E-FATURA GENEL PARAMETRELERİ EKRANINA AÇIKLAMA BİLGİLERİ SAYFASI EKLENDİ. FİŞ AÇIKLAMA BİLGİLERİ GRUBUNDA YER ALAN PARAMETRELER İLE İŞLETME BİLGİLERİ (TİCARET SİCİL NO VE İŞYERİ MERKEZİ), E-FATURA BELGE NOTU, AÇIKLAMA 1-2-3 SAHALARININ PARAMETRİK OLARAK XML DOSYASINA KATILMASI SAĞLANDI. BAŞLIK AÇIKLAMALARINI BİRLEŞTİR PARAMETRESİ “EVET” OLARAK İŞARETLENİRSE BU BİLGİLERİN TEK BİR GRUBU İÇERİSİNDE OLUŞMASI SAĞLANDI.
E-FATURA DOSYA OLUŞTURMA İŞLEMİNDE FATURAYA AİT İRSALİYE NUMARASI VE İRSALİYE TARİHİ BİLGİLERİNİN XML DOSYASINA KATILMASI SAĞLANDI.